Onze doelgroep

helpende handenAurora Zorg heeft met name de provincie Gelderland als werkgebied. Wij bieden curatele, bewindvoering, mentorschap en curatele in de eigen woon- en leefomgeving.

 

Wij zijn u of een familielid graag van dienst als curatele, bewindvoering en/of mentorschap nodig is. Dat geldt ook als u te maken heeft met bijvoorbeeld een autistische spectrum stoornis (ASS), een verstandelijke beperking, gedragsproblemen, dementie, ziekte of andere psychiatrische aandoeningen en/of lichamelijke beperking.

Ook als de schulden hoog zijn, kunt u op onze hulp en begeleiding rekenen. In de meeste gevallen zal de bewindvoerder/curator deze taken gaan behartigen en u begeleiden naar professionele schuldhulp instanties (vaak uw gemeente). In de tussentijd gaat de bewindvoerder uw financiën beheren en stabiliteit brengen in uw financiële situatie. Dit brengt voor u rust. Deze rust heeft u nodig om uzelf op persoonlijk vlak weer terug te vinden en daarin zelf ook stabiliteit te brengen.

Heeft u of een familielid bewindvoering en/of mentorschap nodig? Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact op te nemen.

Woont u niet in Gelderland maar heeft u wel interesse in onze bewindvoering en/of mentorschap? Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op.