Even voorstellen

Foto MariannebleuIk wil me graag aan u voorstellen. Ik ben Marianne Koster, bewindvoerder, mentor, curator en eigenaar van Aurora Zorg.

Na mijn hbo-opleiding heb ik een aantal jaren met veel plezier bij de gemeente in verschillende functies gewerkt. Daarnaast heb ik in de hulpverlening en zorg in verschillende functies gewerkt. Verder heb ik vrijwilligerswerk gedaan. Als u meer over mij wil weten dan kunt u dat nalezen op mijn LinkedIn-profiel.

Waarom bewindvoerder, mentor en curator?
Door mijn werk in de zorg kwam ik regelmatig in contact met bewindvoerders, mentors en curators. Collega’s vroegen mij vaak om advies. Ik wilde daar iets mee gaan doen en ben toen een half jaar stage gaan lopen bij een ander kantoor. Ik vond dat werk zo leuk en nuttig, dat ik besloot om van bewindvoering, mentorschap en curatele mijn werk te maken. Daarna ben ik in rustig tempo een eenmanszaak in bewindvoering, mentorschap en curatele begonnen.

Ik vind het belangrijk om mijn kennis en vaardigheden goed bij te houden. Daarom volg ik jaarlijks de noodzakelijke bijscholingen. Verder bouw ik een netwerk op in het werkveld om ervaringen te kunnen uitwisselen en van collega’s te kunnen leren. Bovendien heb ik met andere kantoren afspraken over vervanging tijdens vakanties en bij bijzondere omstandigheden.

Zoekt u een professioneel bewindvoerder, mentor of curator? Ik help u graag verder!
Neem gerust contact met mij op.